2013. május 3., péntek

Mérés-mérés-mérés

Vérnyomás mérés, Koleszterin-szint mérés, Testtömeg index mérés, Testzsír százalék mérés.... Mind mind mind fontosak, ha meg szeretnénk tudni testünk adatait. Információk szükségesek ahhoz, hogy döntéseket hozzunk táplálkozásunkkal, életmódunkkal kapcsolatban, és akkor még nem tartunk ott, hogy probléma merül fel egészségünkkel.

Amint kórházba kerülünk, ott kezdődnek csak igazán a mérések: Röntgen - CT - vérkép - vizeletvizsgálat...
A sort hosszasan folytathatnám, de most nem ez a célom.

Egy olyan mérésre szeretném most felhívni a figyelmét, aminek segítségével meg tudjuk határozni VALÓDI Biloógiai ÉLETKORÁT szervezete káros-anyag tartalmának mérésével.

Ez a káros-anyag tartalom az életünk előrehaladásával egyre magasabb, és van egy olyan átlag szám, ami egy egészséges szervezet esetében normál értéknek mondható egy adott életkorban. Természetesen ugyanaz az érték, ami elfogadható egy 50 éves ember esetében, NEM normál érték egy 10 éves gyermek számára.

Érdekes gondolat, hogy megtudjuk valódi életkorunkat, én egyből kíváncsi lettem rá!

Ha kíváncsi az Ön saját testének biológiai életkorára, jelentkezzen mérésünkre, mindössze azt kell megadnia, hogy melyik településen lakik, és hamarosan Ön is tisztában lesz az "értékeivel"...

Amit fontos tudni, hogy a mérésből kiderül az is, milyen valószínűséggel várható a következő néhány évben az ön szervezetében keringési betegség, megmutatja hajlamát a cukorbetegségre. Számos, már meglévő betegség szövődményeinek a kialakulási esélyeit is az AGE szint mérésével határozzák meg már évek óta kórházakban, csak eddig szövettani vizsgálatokra volt szükség a pontos eredményekhez...

Ezekről bővebben a CIKKEK odalunkon olvashat irodalmat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése